0

0

0

0

0
طبقه بندی موضوعی

۲ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۲ ثبت شده است

براساس شنیده های خبرنگاران، شورای نگهبان قانون اساسی اسامی نامزدهای احراز صلاحیت شده یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را به وزارت کشور اعلام کرده و وزارت کشور نیز ۲ روز مهلت دارد اسامی نامزدهای احراز صلاحیت شده را از طریق رسانه ها منتشر نماید.

نخستین لیست از احراز صلاحیت شده ها
شنیده ها حاکی است که بر اساس بررسی های شورای نگهبان، صلاحیت هشت نفر برای حضور در رقابت های انتخاباتی ریاست جمهوری احراز شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل از خبرگزاری مهر، اسامی این هشت نفر به ترتیب حروف الفبا به این شرح است:

نخستین فهرست احراز صلاحیت شده ها


1- غلامعلی حداد عادل
2-سعید جلیلی
3- محسن رضایی
4-حسن روحانی
5- محمدرضا عارف
6-محمدباقر قالیباف
7-علی اکبر ولایتی
8- محمد غرضی
 

گفتنی است هنوز شورای نگهبان به صورت رسمی این اسامی را اعلام نکرده و اسامی بیان شده فقط شنیده های خبرنگاران است.

اما شرح سابقه و فعالیتهای این افراد به شرح زیر است:

اسامی نامزدهایی که میتوانند از تاریخ سوم خرداد به مدت 20 روز تبلیغات داشته باشند بدین شرح است: 

 

سعید جلیلی

سعید جلیلی نامزد انتخابات ریاست جمهوری

 

  1. سعید جلیلی: چهره ای که به صورت مستقل وارد این دوره ازانتخابات شده است جلیلی  سال ۱۳۴۴ در مشهد مقدس به دنیا آمد / او در رشته علوم سیاسی از دانشگاه امام صادق مدرک دکتری گرفته  است. ریاست اداره بازرسی و معاون اداره اول آمریکا وزارت امور خارجه دردولتهای اقایان خاتمی و احمدی نژاد از جمله مسئولیتهای او است. جلیلی با سمت دبیر و نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی از سال 1386 تا کنون مسئول تیم مذاکره کننده جمهوری اسلامی ایران با کشورههای 1+5 بر سر فعالیتهای صلح آمیز هسته ای است.

 

غلامعلی حداد عادل

غلامعلی حداد عادل نامزد انتخابات ریاست جمهوری

 

  1. غلامعلی حداد عادل: او به همراه ولایتی از ائتلاف اصولگرایان وارد عرصه رقابتها شده متولد اردیبهشت ۱۳۲۴ در تهران است. حداد عادل دکتری خود را در رشته فلسفه از دانشگاه تهران گرفته وهم اکنون نماینده مردم تهران در مجلس نهم است .ایشان مشاور عالی مقام معظم رهبری و مدیرعامل بنیاد دایرةالمعارف اسلامی هستند. ریاست  مجلس هفتم و هیئت فرهنگی مجلس هشتم و البته ریاست فرهنگستان زبان و ادب پارسی را هم در کارنامه خود دارد.

 

محسن رضایی

محسن رضایی نامزد انتخابات ریاست جمهوری

 

  1. محسن رضایی :رضایی هم همچون سعید جلیلی به صورت مستقل وارد این دوره از انتخابات شده وعضو هیچ جریان سیاسی نیست او درشهریور ۱۳۳۳ در شهرستان لالی استان خوزستان به دنیا آمد. وی در دوران هشت سال دفاع مقدس فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود و پس از آن دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و رییس کمیسیون اقتصاد کلان این مجمع  بوده است. ایشان در سالهای  ۱۳۷۸ - ۱۳۸۴ - 1388 نامزد پست ریاست جمهوری شده بود.

 

حسن روحانی

حسن روحانی نامزد انتخابات ریاست جمهوری

 

  1. حسن روحانی : روحانی از ائتلاف اصلاح طلبان به رقابت با سایر نامزدههای این دوره میپردازد او در سال ۱۳۲۷ در شهر سرخه استان سمنان به دنیا آمد. روحانی در بریتانیا، مدرک کارشناسی ارشد دررشته حقوق عمومی و دانشنامه دکتری در رشته حقوق اساسی را دریافت کرده است.در دولتهای آقایان خاتمی وهاشمی رفسنجانی 16 سال دبیرشورای عالی امنیت ملی بوده و عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام و ریاست مرکز تحقیقات استراتژیک این مجمع از دیگر مسئولیتهای ایشان است. روحانی همچنین از استان سمنان به نمایندگی مجلس خبرگان رهبری انتخاب شد.

 

محمد رضا عارف

محمد رضا عارف  نامزد انتخابات ریاست جمهوری

 

  1. محمدرضا عارف: عارف هم همچون روحانی از ائتلاف اصلاح طلبان است.  او متولد آذر ۱۳۳۰ در یزد است و معاون اول دولت آقای سید محمد خاتمی بود و البته مسئولیت وزارت پست و تلگراف و تلفن یا همان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات کنونی را هم عهده‌دار بود. ایشان در حال حاضر عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجمع تشخیص مصلحت نظام  است. عارف  دارای مدرک کارشناسی ارشد و دکترا از آمریکا دررشته مهندسی برق است و عضو پیوسته فرهنگستان علوم محسوب میشود.وی رئیس دانشگاه تهران بوده و استاد دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف است.

 

سید محمد غرضی

سید محمد غرضی نامزد انتخابات ریاست جمهوری

 

  1.  سید محمد غرضی  نیز در کنار آقایان روحانی و عارف از ائتلاف اصلاح طلبان وارد عرصه رقابت شده است.ایشان متولد سال ۱۳۲۰ در اصفهان است و کارشناسی ارشد الکترونیک دارد. او در نخستین دوره مجلس شورای اسلامی نماینده مردم بود و دردولت آقای میر حسین موسوی مسئولیت وزارت نفت را برعهده داشته و در دولت آقای هاشمی رفسنجانی مسئولیت وزارت پست و تلگراف و تلفن سابق را برعهده داشته است. 

 

محمد باقر قالیباف

محمد باقر قالیباف نامزد انتخابات ریاست جمهوری

 

  1. محمد باقر قالیباف : قالیباف درکنارآقای حداد عادل درائتلاف اصولگرایان به شمار میرود و متولد1340در طرقبه مشهد مقدس است.  قالیباف دررشته جغرافیای سیاسی مدرک دکتری خود را دریافت کرده است. در سابقه فعالیتهای خود، فرماندهی نیروی هوایی سپاه و همچنین نیروی انتظامی را داشته و درمسئولیت کنونی خود به عنوان شهردارتهران فعالیت میکند.

 

علی اکبر ولایتی

علی اکبر ولایتی نامزد انتخابات ریاست جمهوری

 

  1. علی اکبر ولایتی: ولایتی نیز از ائتلاف اصولگرایان وارد عرصه رقابت در انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری شده است . ایشان در۴ تیرماه ۱۳۲۴ در شمیران به دنیا آمده است. ولایتی در رشته پزشکی دانشگاه تهران تحصیل کرده و  به مدت شانزده سال ، در دو دولت آقای هاشمی رفسنجانی به عنوان وزیرامور خارجه فعالیت کرد . پس از آن مشاور بین‌الملل مقام رهبری گردید و هم‌اکنون نیزدراین سمت انجام وظیفه می‌کند. وی در مجمع تشخیص مصلحت نظام و بنیاد دائرةالمعارف اسلامی نیز حضور دارد.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۱ ارديبهشت ۹۲ ، ۲۳:۴۷
0
جستارهایی پیرامون هولوکاست در بیان مقام معظم رهبری (دام ظله)

عدم تحمل رسانه‌های غربی و صهیونیستی و دولت های حامی صهیونیزم در برابرِ حتی طرح سؤال و تحقیق درباره هولوکاست که بهانه‌ی غصب فلسطین بود، یکی از نشانه‌های این تزلزل و ابهام است.
آزادی هولوکاست یا آزادی بیان

امروز در بسیارى از کشورهاى غربى کسى جرأت ندارد که واقعهى مجهولالحال هولوکاست را زیر سؤال ببرد. آن طورى که اطّلاع دادند به ما، در آمریکا اگر کسانى با تکیه به مبانى روانشناسى و جامعه‌شناسى بخواهند بر علیه همجنسبازى چیزى بنویسند و منتشر کنند، قادر نخواهند بود، جلویشان گرفته می شود! این ها چطور ملتزم به آزادى بیانند؟ آن جایى که پاى سیاست هاى خبیث صهیونیستى در میان است که باید اخلاق ملّت ها و نسل هاى جوان به فساد کشیده بشود، در آنجا آزادى بیان معنا ندارد و کسى جرأت نمی کند و حق ندارد در مقابل این سیاست خباثت آلود و رذیلانه چیزى منتشر کند - یا در قبال مسئلهاى مثل هولوکاست - امّا براى اهانت به مقدّسات اسلامى و به خیال خودشان براى سبک کردن این مقدّسات در چشم جوانان کشورهاى اسلامى چرا! کسى از این ها باور نمی کند. کسى باور نمی کند که رژیم آمریکا که سى سال از کسى مثل حسنى مبارک به جدّ حمایت کرده است، سى و پنج سال از کسى مثل محمّدرضاى پهلوى در ایران با همه‌ى آن جنایات پشتیبانى کرده است، این رژیم طرفدار دموکراسى باشد؛ کسى باور نمی کند که حمله‌ى آن ها به عراق و حمله‌ى به صدّام حسین به خاطر مبارزهى با دیکتاتورى باشد. این ها خودشان دیکتاتور پرورند. دیکتاتورهاى منطقه‌ى اسلامى ما در طول زمان هاى مختلف، با تکیه‌ى به آنها توانسته‌اند و همچنان می توانند به مردم خودشان زور بگویند و ظلم کنند و تبعیض روا بدارند. چطور این ها ادّعاى دموکراسى‌خواهى می کنند. کسى از آن ها باور نمی کند.

افسانه هولوکاست


اینکه گفته بشود ما مردم‌سالارى را از غربى‌ها یاد گرفتیم، خطاست. صورت ظاهر، یکى است؛ اما مردم‌سالارى ما ریشه در یک معرفت دینى دیگر و یک جهان‌بینى دیگرى دارد، تا آنچه که آن ها می گویند. ما براى انسان ها کرامت قائلیم، براى رأى آن ها ارزش قائلیم و حضور آن ها را وسیله‌اى می دانیم براى اینکه اهداف الهى تحقق پیدا کند و بدون آن امکان‌پذیر نیست.

 غربى‌ها جور دیگرى عمل می کنند. البته هم ما چهارچوب هائى داریم، هم آنها؛ آنها چهارچوب هاشان ظالمانه است. در یک کشورى کسى به افسانه‌ى هولوکاست اعتراض می کند، می گوید من قبول ندارم؛ او را زندان مى‌اندازند، محکومش می کنند که چرا یک حادثه‌ى پندارىِ تاریخى را انکار می کنى! حالا گیرم پندارى هم نباشد - واقعى باشد - خیلى خوب، انکار یک حادثه‌ى واقعىِ تاریخى مگر جرم است؟ اگر براى کسى روشن نشد، ثابت نشد و او انکار کرد یا حتّى در آن تردید کرد، او را بیندازند زندان! الان در کشورهاى مدعى تمدن در اروپا قضیه این است: اگر کسى اعتراض کند، تردید کند، قبول نداشته باشد، دادگاه‌ها محکومش می کنند؛ آن وقت به پیغمبر اعظم، به این انسان برجسته‌ى همه‌ى تاریخ، صریحاً اهانت می کنند، مقدسات یک میلیارد و نیم مسلمان را مورد توهین قرار می دهند، کسى حق ندارد به این اعتراض کند که چرا شما این کار را کردید! ببینید این چه چهارچوب هاى غلط و مفتضحى است. چهارچوب آن ها این است. اگر کسى در آن جا با حجاب ظاهر بشود - در دانشگاه یا در محیط کار - مجرم است! این چهارچوب است دیگر، منتها چهارچوب هاى غلط و معوج، برخلاف فطرت انسان، برخلاف فهم درست انسان. چهارچوب هاى ما چهارچوب هاى الهى است: ما با فساد مخالفیم، با فحشا مخالفیم، با انواع و اقسام انحرافات بشرى مخالفیم، برابر آنچه که شریعت و دین به ما مى‌آموزد. ما معتقدیم بایستى در مقابل این انحراف ها ایستاد، راه‌هاى زندگى را باید از اسلام و قرآن و الهام الهى و وحى الهى گرفت. این چهارچوب ماست. این شد مردم‌سالارى دینى. این الگوى ماست.  

عدم تحمل صهیونیزم، نشانه ی تزلزل هولوکاست

عدم تحمل رسانه‌های غربی و صهیونیستی و دولت های حامی صهیونیزم در برابرِ حتی طرح سؤال و تحقیق درباره هولوکاست که بهانه‌ی غصب فلسطین بود، یکی از نشانه‌های این تزلزل و ابهام است. اکنون وضع رژیم صهیونیستی از همیشه‌ی تاریخ سیاه خود در افکار عمومی جهان بدتر و پرسش از دلیل پیدایش آن جدّی تر است. اعتراض بی‌سابقه و خودجوش جهانی از شرق آسیا تا امریکای لاتین علیه آن رژیم و تظاهرات مردمی در 120 کشور جهان و از جمله در اروپا و در انگلیس که خاستگاه اصلیِ این شجره‌ی خبیثه بود، و دفاع آنان از مقاومت اسلامی غزه و از مقاومت اسلامی لبنان در جنگ 33 روزه، نشان می دهد که یک مقاومت جهانی علیه صهیونیزم پدید آمده که در 60 سال گذشته هرگز تا این حد، جدی و حجیم نبوده است. می توان گفت مقاومت اسلامی لبنان و فلسطین توانسته است وجدان جهانی را بیدار کند.

حقوق بشر هولوکاست

اروپایی‌هایی که حقوق بشر لقلقه‌ی زبانشان است و از هر طرف حرکت می‌کنند، اسم حقوق بشر را می‌آورند که ما پایبند حقوق بشریم! این حقوق بشر است؟ در مقابل آن کسی که هولوکاست را مورد سؤال قرار بدهد، همه بسیج می‌شوند ـ دادگاه‌هاشان، دولت هاشان، روزنامه‌هاشان ـ اما در مقابل اهانت به نبی مکرم اسلام، نه فقط اعتراض نمی‌کنند، بلکه هم صدایی هم می‌کنند! این حقوق بشر است؟ این احترام به انسانیت است؟ این احترام به انسان هاست؟

جرم بین الملی یک پژوهش!

غرب به ویژه پس از سردمداری آمریکا، با ستم های آشکار و رفتارهای بی منطق و استکبار و غرور بی حد و حصر، در جهان اسلام به یک ضد ارزش تبدیل شده است. رفتار آنان با مردم فلسطین و متقابلاً رفتار آنان با دولت خون خوار صهیونیست؛ موضع آنان در قبال اعتراف رژیم صهیونیستی به سلاح اتمی و متقابلاً موضع آنان در برابر استفاده غیرنظامی ایران از انرژی هسته‌ای؛ حمایت آنان از حمله‌ی نظامی بر لبنان و کمک تسلیحاتی و سیاسی به حمله کننده و متقابلاً ضدیت آنان با مدافعان جان برکف لبنانی؛ باج گیری دائمی آنان از دولت های عربی و متقابلاً باج دهی همیشگی آنان به رژیم صهیونیستی؛ حمایت از اهانت‌کنندگان به مقدسات اسلام و حتی افتراء و اهانت صریح بلندپایگان غربی ازقبیل پاپ به این آئین الهی و متقابلاً جرم شمردن تحقیق و تردید درباره‌ی هولوکاست و کیان صهیونیستی؛ حمله نظامی و کشتار و ویرانی در عراق و افغانستان به نام دمــــوکراسی، و متقابلاً توطئه بر ضد دولتهای منتخب مردم سالار در فلسطین و عراق و آمریکای لاتین و هر جای دیگری که عوامل آمریکا و صهیونیست بر سر کار نیامده باشند؛ غوغای مبارزه با تروریسم و متقابلاً گفت و گوی پنهانی و حتی کمک به تروریست های جرّار در عراق و غیره.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ ارديبهشت ۹۲ ، ۱۵:۴۱
0